A Hűtőgépszerelő szinte minden hűtő javítást elvégez!

Hűtő szerelés az Ön otthonában, felesleges időhúzás nélkül!

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott hűtőgép szerelés weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a hűtőgép javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka.

 

Árképzés

A hűtő szerviz árképzése mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz hűtőgépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Telefonos konzultáció

Cégünknél a kollégáinkkal telefonon is tud beszélni a felmerült hibajelenségekről, így pontos képet kaphat a probléma természetéről.

 

Hűtőgép szerelőink képzettsége

Kollégáink a  legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a hűtőgépszerelésekben, így nyertek felvételt cégünkhöz, a Profi Lakásszervíz Kft-hez!

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 háztartási hűtőgépet javítottak már meg sikeresen, ezért minden hűtőgép javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú hűtőgépet gyorsan meg tudnak javítani!
 

Mikor dolgozunk?

Hétfőtől szombatig reggel 8 órától délután 5 óráig foglalkozunk hűtő javításokkal!

A hűtőgépszervízünk még szombaton és ünnepnapokon is rendelkezésére áll!

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

  

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyi romlandó étel található a hűtőkben és fagyasztókban. Ez az idő általában 1-2 órát vesz igénybe.

2. A készülékek több mint 99%át a helyszínen megjavítjuk! Ez az ügyfelekben sem okoz kételyt és felesleges szállítási költséget!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek! Egyszer a készülék elszállításáért, másodszor pedig szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Mi hűtőgépjavításokat a helyszínen végezzük, így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit. 

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 4-5 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és hűtőgépszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a hűtőgépes szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a hűtőgép vagy fagyasztó, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Ha figyelmetlen volt és késsel kiszúrta a hűtőt vagy fagyasztót, akkor erre is tudunk megoldást kínálni.

10. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú hűtőgép és fagyasztó szerelésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

11. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

12. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen hűtőgép vagy fagyasztó meghibásodás nem okoz problémát!

 Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a whirlpool hűtő szervíznél vagy vagy samsung hűtő szervíznél vagy a gorenje szakszervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

 Számos samsung hűtőgép javítással foglalkoztunk már, ezért a samsung hűtőgép szervíznél is felmerültek ugyanezek a dicséretek is...

 Ha a hűtőgép termosztát cseréje merül fel vagy egyszerűen a hűtőszekrény gáz töltés hiányzik a készüléknek, ránk mindenben számíthat!

 

A hűtőgép szereléséhez szükséges feltételek:

Fontos, hogy a hűtőgép hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítani. A hűtő szereléshez elengedhetetlenhogy beépített hűtőgép esetén ki legyen szerelve, hisz mi egy bútorlapokkal körbevett hűtőgépet nem tudunk megjavítani. Ha nem tudja kihúzni a hűtőgépet, akkor hívjon egy asztalost, aki sérülésmentesen, szakszerűen lebontja a hűtőgépet körülvett bútorelemeket. A hűtőgép szerelő ezt követően tudja csak a hűtőgép javítást megkezdeni.

 

Miben nem tudunk segíteni?

Nem foglalkozunk hűtőtáska, autó, kemping és hajóhűtő javítással!

Továbbá ajtógumi és hűtőgép kiegészítők (zöldségtartó, tojástartó, bortartó, stb.) cseréjével!

Ha a hűtőgép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 

  

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a hűtőgépszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

  

A hűtőgépszerelők a hűtőgépjavítás során találkoznak gázhiánnyal, amelyet hűtő feltöltéssel, azaz hűtő gázfeltöltéssel lehet orvosolni. A hűtő töltés során a hűtőgáz feltöltés ára függ attól, hogy pontosan milyen típusú és mennyiségű hűtőközeg kell a készülékbe.

A hűtő javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A hűtő szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia hűtő szervízt.

huto javitas során gyakran előfordul a hűtőgáz töltes. A hűtőszekrény gáz töltés során a hűtőközeget gáz formájában a készülékbe töltjük. A hűtő töltéssel így visszaállítható a megfelelő hőleadás.

 

Hűtőgépszerelő vicc

János új hűtőt vesz, a régit kirakja a ház elé és ráírja, hogy ingyen elvihető. A hűtő azonban egész héten kint áll az épület előtt, a kutyának sem kell. János ekkor elpanaszolja a dolgot egy hűtőgépszerelőnek, aki azt javasolja, hogy írja rá, hogy 30.000 Ft a hűtő.

János így is tesz és a hűtőszekrényt már másnapra ellopják a ház elől!

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

 

Minden hütőgép szerviz egy helyen:

Ariston hűtő szerviz, beko hűtő szerviz, candy hűtő szerviz, carrier hűtő szerviz, electrolux hűtő szerviz, gorenje hűtő szerviz, hotpoint ariston hűtő szerviz, hotpoint ariston hűtő szerviz, indesit hűtő szerviz, samsung hűtő szerviz, samsung hűtő szerviz, whirlpool hűtő szerviz, whirlpool hűtő szerviz, zanussi hűtő szerviz

  

A  hűtő javítása során gyakran előfordul a hutogaz toltes. A hűtőszekrény gáz töltés során a hűtőközeget gáz formájában a készülékbe töltjük. A hűtő töltéssel így visszaállítható a megfelelő hőleadás.

 

Tulajdonképpen indesit hűtő szerviz, lg hűtő szerviz, samsung hűtő szerviz, whirlpool hűtő szerviz, zanussi hűtő szerviz, siemens hűtőgép szerviz, whirlpool hűtőgép szerviz, samsung hűtőszekrény szerviz, whirlpool hűtőszekrény szerviz, stb… összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy samsung hűtő márkaszervíz vagy electrolux hűtő márkaszervíz  egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú hűtő javítását vállaljuk, mert a hűtőgép szerelő kollégáink nagy tudással rendelkeznek!

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor csak a hatezer forintos kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 hűtő szerelés, hűtő szervíz, hűtőszerelés, hűtő gáz töltés ár, hütő javitás, hűtő gáz töltés, hütőgép szerviz, hűtő javító

 Álláshirdetés

Hívjon még ma!

06 70 2009 059

Akár 2 órán belül kimegyünk! 

 


Nyitvatartási időnk

Mára már sajnos bezártunk!

Foglaljon időpontot ITT a következő nyitvatartási napra!

 

hétfő
10:00 - 17:00
kedd
08:00 - 17:00
szerda
08:00 - 17:00
csütörtök
08:00 - 17:00
péntek
08:00 - 17:00
szombat
12:00 - 20:00
vasárnap
Zárva

Szavazás

Mennyire volt megelégedve a szolgáltatásunkkal?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
Powered by Sexy Polling
 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Facebook közösségünk

SFbBox by enter-logic-seo.gr

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe


Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Ötlete, javaslata van?