Háztartási hűtőgépek

  

Háztartási hűtőgépek

 

A hűtőgépek és fagyasztók működésük szerint két csoportba oszthatóak:

- No frostos (Önleolvasztós)
- Hagyományos

 

Honnan tudja megkülönböztetni, hogy az Ön készüléke melyik csoportba tartozik?

 

A No frostos hűtőgépek normál hűtő tér belső hátsó falán nyílások vagy ventilátor található és a hőfok szabályzás a hűtőtéren kívül történik. A hagyományos hűtőknél a hőfokot a hűtőtéren belül állítjuk és a hátfalon semmilyen nyílás vagy ventilátor nem található.

 

 


Miért fontos, hogy már a telefonhíváskor tudja, hogy hagyományos vagy "No frost"-os a készüléke?

 

A szakember gárdánkba tartozó szerelők már egyenként is már több, mint 1000 készüléket javítottak már meg sikeresen, ezáltal egyedülálló tapasztalatot szereztek a hűtőgépek javításában. Ezt kizárólag úgy tudják naprakészen tartani, ha szakosodnak, ezért más-más kollégáink foglalkoznak a hagyományos elvű és a "No frost"-os készülékekkel.

 

Legyen szó akár hagyományos, vagy NO FROST rendszerű hűtőgépekről, ránk mindenben számíthat!

Kérjük telefonhíváskor közölje a munka felvevőjével, hogy e két kategória közül, melyik készülékkel rendelkezik.

 

Minden márkájú és típusú háztartási hűtőgép szerelését vállaljuk!

 

Leggyakrabban az alábbi készülékeket javítjuk:

- Alul fagyasztós hűtőgép

- Felülfagyasztós hűtőgép

- Jégkocka adagolós hűtőgép

- Side by side hűtőgép

- Borhűtő

 

 

Az alábbi márkájú készülékek szerelésében rendelkezünk nagy tapasztalattal:

Aeg, aeg-electrolux, akg, amana, amica, ardes, ariete , ariston, baumatic, belling, beko, bosch, bolarus, briston, candy, caso, casalnrete, crown cool, dimarson, dedietrich, dunavox, dx, electrolux, falcon, fagor, frigidaire, frigolux, gaggernau, general electric, goddes, gorenje, hans, hansmark, hausmeister, haier, helkama, hyundai, hoover, hotpoint, hotpoint-ariston, ignis, indel, indesit, klima san, küppersbusch, lehel,lg electronics, liebherr, luxury design, maytag, minks, miele, mpm product, nardi, nimbusz, panasonic, philips, polar, porkka, privileg, rangemaster, rapa, samsung, savaria, sencor, sibri, smeg, shark, sharp, sibir, siemens, snaige, teka, thermotechnika, vireo, wellington, whirlpool, zanussi, zanussi-lehel

  

A hűtőgép szereléséhez szükséges feltételek:

Fontos, hogy a hűtőgép hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítani. A hűtő szereléshez elengedhetetlenhogy beépített hűtőgép esetén ki legyen szerelve, hisz mi egy bútorlapokkal körbevett hűtőgépet nem tudunk megjavítani. Ha nem tudja kihúzni a hűtőgépet, akkor hívjon egy asztalost, aki sérülésmentesen, szakszerűen lebontja a hűtőgépet körülvett bútorelemeket. A hűtőgép szerelő ezt követően tudja csak a hűtőgép javítást megkezdeni.

 

Miben nem tudunk segíteni?

Nem foglalkozunk hűtőtáska, autó, kemping és hajóhűtő javítással!

Hűtőgép ajtófordítással és ajtózsanér cserével nem foglakozunk!

Továbbá ajtógumi és hűtőgép kiegészítők (zöldségtartó, tojástartó, bortartó, stb.) cseréjével! Ebben Önnek csak az adott márkaszerviz tud segíteni!

Ha a hűtőgép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.
  

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a hűtőgépszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

  

A hűtőgépszerelők a hűtőgépjavítás során találkoznak gázhiánnyal, amelyet hűtő feltöltéssel, azaz hűtő gázfeltöltéssel lehet orvosolni.

A hűtő javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A hűtő szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia hűtő szervízt.

 hűtő javítása során gyakran előfordul a hűtőgáz töltes. A hűtőszekrény gáz töltés során a hűtőközeget gáz formájában a készülékbe töltjük. A hűtő töltéssel így visszaállítható a megfelelő hőleadás.

 

Hűtőgépszerelő vicc

János új hűtőt vesz, a régit kirakja a ház elé és ráírja, hogy ingyen elvihető. A hűtő azonban egész héten kint áll az épület előtt, a kutyának sem kell. János ekkor elpanaszolja a dolgot egy hűtőgépszerelőnek, aki azt javasolja, hogy írja rá, hogy 30.000 Ft a hűtő.

János így is tesz és a hűtőszekrényt már másnapra ellopják a ház elől!

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

 

Minden hütőgép szerviz egy helyen:

Ariston hűtő szerviz, beko hűtő szerviz, candy hűtő szerviz, carrier hűtő szerviz, electrolux hűtő szerviz, gorenje hűtő szerviz, hotpoint ariston hűtő szerviz, hotpoint ariston hűtő szerviz, indesit hűtő szerviz, samsung hűtő szerviz, samsung hűtő szerviz, whirlpool hűtő szerviz, whirlpool hűtő szerviz, zanussi hűtő szerviz

  

A  hűtő javítása során gyakran előfordul a hutogaz toltes. A hűtőszekrény gáz töltés során a hűtőközeget gáz formájában a készülékbe töltjük. A hűtő töltéssel így visszaállítható a megfelelő hőleadás.

 

Tulajdonképpen indesit hűtő szerviz, lg hűtő szerviz, samsung hűtő szerviz, whirlpool hűtő szerviz, zanussi hűtő szerviz, siemens hűtőgép szerviz, whirlpool hűtőgép szerviz, samsung hűtőszekrény szerviz, whirlpool hűtőszekrény szerviz, stb… összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy samsung hűtő márkaszervíz vagy electrolux hűtő márkaszervíz  egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú hűtő javítását vállaljuk, mert a hűtőgép szerelő kollégáink nagy tudással rendelkeznek!

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor csak a hatezer forintos kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

Álláshirdetés

Hívjon még ma!

06 70 2009 059

Akár 2 órán belül kimegyünk! 

 


Nyitvatartási időnk

Mára már sajnos bezártunk!

Foglaljon időpontot ITT a következő nyitvatartási napra!

 

hétfő
10:00 - 17:00
kedd
08:00 - 17:00
szerda
08:00 - 17:00
csütörtök
08:00 - 17:00
péntek
08:00 - 17:00
szombat
12:00 - 20:00
vasárnap
Zárva

Szavazás

Mennyire volt megelégedve a szolgáltatásunkkal?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
Powered by Sexy Polling
 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Facebook közösségünk

SFbBox by enter-logic-seo.gr

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe


Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Ötlete, javaslata van?